Η Λίβας α.ε.

Η Λίβας α.ε. είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στην Ελλάδα με αντικείμενο τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων κατασκευών και μεταλλικών επικαλύψεων καθώς επίσης την επεξεργασία και εμπορία δομικής ξυλείας και υλικών στέγης. Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Λίβα Μιχάλη (ιδιοκτήτη ξυλουργείου από το 1960) και Λίβα Δημήτρη (αρχιτέκτονα με εμπειρία στις κατασκευές ξύλου από το 1985), οι οποίοι είχαν ως όραμα να καθιερώσουν το ξύλο ως βασικό υλικό δόμησης στην Κρήτη.

Οι επιστημονικές γνώσεις και η πολυετής εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας στον τομέα των ξύλινων κατασκευών, σε συνδυασμό με τον πλέον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό μας, εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα και ποιότητα στις κατασκευές μας. Απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς μας αποτελούν οι διαχρονικοί πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους αποτελούν εδραιωμένες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα (Grecotel, Sbokos Group Hotels, AKS hotels, Beachcomber,κ.α.).
 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας γνωρίσουμε τα οφέλη που θα έχετε από την συνεργασία σας με την Λίβας α.ε.

Η Φιλοσοφία

Ποιότητα

Χωρίς να διαπραγματευόμαστε την ποιότητα και την αισθητική των κατασκευών μας, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε έργου.

Αισθητική

Η συνεργασία μας με διακεκριμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Καινοτομία

Χρησιμοποιούμε τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και μεθόδους ώστε να βελτιστοποιούμε την ποιότητα και το χρόνο ζωής των κατασκευών μας.

Πρωτοτυπία

Oι γνώσεις, η εμπειρία και οι δυνατότητες του εργοστασίου μας, μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε έργα πρωτότυπα και καινοτόμα.

Σχεδιασμός . Παραγωγή

Πιστεύοντας ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, έχουμε επενδύσει στο μηχανολογικό εξοπλισμό και φυσικά στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Η πολυετής πείρα μας στο σχεδιασμό και η χρήση των πιο σύγχρονων και αξιόπιστων λογισμικών σχεδίασης εγγυώνται κατασκευές υψηλών αισθητικών απαιτήσεων, με στατική επάρκεια, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες προδιαγραφές στέγασης.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του ιδιόκτητου εργοστασίου μας αναβαθμίζεται συνεχώς και αποτελείται από μηχανήματα των πιο αξιόπιστων εταιρειών.

Τέλος,το εξειδικευμένο στον τομέα των κατασκευών ξύλου και μεταλλικών επικαλύψεων ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, σχεδιαστές, οικονομικούς συμβούλους, εργοδηγούς και εργατοτεχνίτες οι οποίοι εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά το έργο.

livas.gr © 2018 - developed & designed by kpmdev.gr

back to top