Ιστορικό Προφίλ

Η Λίβας α.ε. είναι μία καταξιωμένη, από το 1999, κατασκευαστική εταιρία με βασικό αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή μεγάλων και πολύπλοκων ξύλινων κατασκευών καθώς και την επεξεργασία και εμπορεία ξυλείας.

Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Λίβα Μιχάλη (ιδιοκτήτη ξυλουργείου από το 1960)   και Δημήτρη (αρχιτέκτονα με πολυετή πείρα στις κατασκευές ξύλου), οι οποίοι είχαν ως όραμα να καθιερώσουν το ξύλο ως βασικό υλικό δόμησης στην Κρήτη.

Με τις επιστημονικές γνώσεις, την πολυετή εμπειρία, την άριστη ποιότητα των υλικών, τη συνεχή επαφή με τον πελάτη και προσαρμόζοντας τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό βάση των πιο εξελιγμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καταφέραμε να  καταξιωθούμε στον χώρο των ξύλινων κατασκευών ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας.

Ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές τάσεις, από το 2009 χρησιμοποιούμε στις κατασκευές μας τον χαλκό στραντζάροντάς τον με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα με τις μεθόδους της διπλής αναδίπλωσης και του κουρμπαρίσματος.

Το εξειδικευμένο στον τομέα των κατασκευών ξύλου ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, σχεδιαστές, οικονομικούς συμβούλους, εργοδηγούς και εργατοτεχνίτες οι οποίοι εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά το έργο, ενώ το πλούσιο πελατολόγιο και η δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα αποτελούν απόδειξη του ότι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε οποιοδήποτε έργο.

Οικονομικά Στοιχεία της Εταιρείας μας
Αρ. ΓΕΜΗ 077191227000 και Αρ. ΜΑΕ 43713/70/Β/99/59

 

Εγκαταστάσεις / Εξοπλισμός

 

Τμήμα σχεδιασμού         Τμήμα παράγωγης
           
Τμήμα σχεδιασμού         Τμήμα παραγωγής